Om Lalandia Bio

Om Lalandia Bio

Lalandia Bio er Danmarks sydligst beliggende biograf, og ligger i selve Lalandia Centret, lige ud til skøn strand og Østersøen.

Der er 2 sale i Lalandia Bio, med plads til henholdsvis 220 gæster i Sal 1 og 100 gæster i Sal 2. Der er film for hele familien på programmet, så uanset om det skal være action-, kærligheds- eller familiefilm har Lalandia Bio oplevelsen klar. Der er nye premierer hver uge, det store lærred og den gode lyd giver en perfekt totaloplevelse til både 2D film og 3D film.

Der er forestillinger både eftermiddag og aften alle hverdage, og selvfølgelig om formiddagen i weekenden også, så familien altid kan finde en film der passer ind i dagens øvrige aktiviteter.

Men hvad er en film uden popcorn og slik? Derfor er der selvfølgelig også mulighed for at blande slik, købe popcorn, sodavand mm. i Biografcafeen til underholdningen, eller tage en kop kaffe i de bløde sofaer inden filmen starter. 

  

Inden turen går i biografens mørke, er der mulighed for at opleve resten af Lalandia Centret. Nyd en tur i Aquadome, ta' en tur på skøjtebanen, udfordre familien i dyst i bowling eller minigolf, hyggetur i Monky Tonkyland eller blot en af de mange andre aktiviteter centeret har at byde på.

Der er også mulighed for at stille sulten og tørsten i et af de mange serveringssteder i Lalandia, både før og efter filmen.